Knapperige kruidnoten
Ingrediënten
250 g zelfrijzend bakmeel
150 g ongezouten roomboter
125 g donkere basterdsuiker
50 ml melk
1.5 el speculaas- & koekkruiden
150 g ongezouten roomboter
125 g donkere basterdsuiker
50 ml melk
1.5 el speculaas- & koekkruiden
Home > Knapperige kruidnoten
Bereidingswijze
Totale bereidingstijd: 85 min
Zet in 4 stappen deze heerlijke Knapperige kruidnoten op tafel.
Kneed in de keukenmachine of met de mixer met deeghaken een soepel deeg van zelfrijzend bakmeel, roomboter op kamertemperatuur, donkere basterdsuiker, speculaas- & koekkruiden en de melk.
Laat het deeg verpakt in vershoudfolie 30 min. in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
Rol van het deeg kleine balletjes en leg op een bakplaat met bakpapier.
Bak de kruidnoten in 12-15 min. bruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen en knapperig worden.
Kneed in de keukenmachine of met de mixer met deeghaken een soepel deeg van zelfrijzend bakmeel, roomboter op kamertemperatuur, donkere basterdsuiker, speculaas- & koekkruiden en de melk.
Laat het deeg verpakt in vershoudfolie 30 min. in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
Rol van het deeg kleine balletjes en leg op een bakplaat met bakpapier.
Bak de kruidnoten in 12-15 min. bruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen en knapperig worden.