Carpaccio halfom
Ingrediënten
30 g pijnboompitten
250 g biologische gekookte kleine bietjes
80 g Parmezaanse kaas (stukje)
2 el citroenmayonaise
1 vershoudfolie
200 g rosbief (vleeswaren)
75 g veldsla en bull’s blood melange
250 g biologische gekookte kleine bietjes
80 g Parmezaanse kaas (stukje)
2 el citroenmayonaise
1 vershoudfolie
200 g rosbief (vleeswaren)
75 g veldsla en bull’s blood melange
Home > Carpaccio halfom
Bereidingswijze
Totale bereidingstijd: 15 min
Zet in 5 stappen deze heerlijke Carpaccio halfom op tafel.
1. Verhit een koekenpan zonder boter of olie, rooster de pijnboompitten en laat afkoelen op een bord.
2. Snijd of schaaf de bietjes in zo dun mogelijke plakjes.
3. Schaaf de kaas. Verdun de citroenmayonaise met een ½ el water.
4. Verdeel over 4 borden afwisselend plakjes rosbief en plakjes biet in een cirkel. Laat het midden van het bord vrij.
5. Maak dunne strepen van de mayonaise over de carpaccio en bestrooi met de pijnboompitten en kaas. Maak in het midden een bergje van de sla.
Tip! Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken tot en met stap 3. Bewaar afgedekt in de koelkast.
1. Verhit een koekenpan zonder boter of olie, rooster de pijnboompitten en laat afkoelen op een bord.
2. Snijd of schaaf de bietjes in zo dun mogelijke plakjes.
3. Schaaf de kaas. Verdun de citroenmayonaise met een ½ el water.
4. Verdeel over 4 borden afwisselend plakjes rosbief en plakjes biet in een cirkel. Laat het midden van het bord vrij.
5. Maak dunne strepen van de mayonaise over de carpaccio en bestrooi met de pijnboompitten en kaas. Maak in het midden een bergje van de sla.
Tip! Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken tot en met stap 3. Bewaar afgedekt in de koelkast.