Zalmtompouce
Ingrediënten
4 plakjes bladerdeeg (diepvries)
1 jonagold appel
150 g gerookte zalm
250 g selleriesalade
40 g rucola
1 bakpapier
1 jonagold appel
150 g gerookte zalm
250 g selleriesalade
40 g rucola
1 bakpapier
Home > Zalmtompouce
Bereidingswijze
Totale bereidingstijd: 40 min
Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmtompouce op tafel.
1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat het bladerdeeg ontdooien.
2. Halveer elk plakje bladerdeeg. Verwijder de folie van het bladerdeeg en leg de plakjes op de bakplaat. Prik het deeg in met een vork en bak in 15-20 min. in de oven knapperig en gaar.
3. Snijd intussen de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in plakjes. Pluk de zalm met 2 vorken in stukjes.
4. Verdeel over elk plakje bladerdeeg wat selleriesalade, rucola, appelplakjes en gerookte zalm. Maak op elk bord een stapeltje van 2 belegde plakjes bladerdeeg.
1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat het bladerdeeg ontdooien.
2. Halveer elk plakje bladerdeeg. Verwijder de folie van het bladerdeeg en leg de plakjes op de bakplaat. Prik het deeg in met een vork en bak in 15-20 min. in de oven knapperig en gaar.
3. Snijd intussen de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in plakjes. Pluk de zalm met 2 vorken in stukjes.
4. Verdeel over elk plakje bladerdeeg wat selleriesalade, rucola, appelplakjes en gerookte zalm. Maak op elk bord een stapeltje van 2 belegde plakjes bladerdeeg.