Rollade met geroosterde groenten en aardappelkroketjes
Ingrediënten
6 el olijfolie
700 g varkensrollade mager
600 g spruiten & pompoen ovengroente
300 g aardappelkroketjes
75 g kappertjes
50 g citroenmayonaise
20 g biologische rucola
45 g granaatappelpitjes
1 ovenschaal (20 x 30 cm)
700 g varkensrollade mager
600 g spruiten & pompoen ovengroente
300 g aardappelkroketjes
75 g kappertjes
50 g citroenmayonaise
20 g biologische rucola
45 g granaatappelpitjes
1 ovenschaal (20 x 30 cm)
Home > Rollade met geroosterde groenten en aardappelkroketjes
Bereidingswijze
Totale bereidingstijd: 55 min
Zet in 4 stappen deze heerlijke Rollade met geroosterde groenten en aardappelkroketjes op tafel.
1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verhit 4 el olie in een braadpan en bak de rollade rondom aan. Bak het vlees met het deksel schuin op de pan in 25 min. gaar. Keer regelmatig.
2. Verdeel de ovengroente over de ovenschaal. Verdeel er de kappertjes over en besprenkel met de rest van de olijfolie. Bak de groenten 20 min. in de oven. Verwijder de verpakking van de aardappelkroketjes, zet naast de groente en bak 20 min. mee in de oven.
3. Doe de citroenmayonaise in een hoge beker. Voeg de rucola toe en maal fijn met een staafmixer.
4. Schep de ovengroente op een schaal. Snijd de rollade in plakken en leg op de groente. Garneer met de granaatappelpitjes. Serveer met de kroketjes en rucolamayonaise.
1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verhit 4 el olie in een braadpan en bak de rollade rondom aan. Bak het vlees met het deksel schuin op de pan in 25 min. gaar. Keer regelmatig.
2. Verdeel de ovengroente over de ovenschaal. Verdeel er de kappertjes over en besprenkel met de rest van de olijfolie. Bak de groenten 20 min. in de oven. Verwijder de verpakking van de aardappelkroketjes, zet naast de groente en bak 20 min. mee in de oven.
3. Doe de citroenmayonaise in een hoge beker. Voeg de rucola toe en maal fijn met een staafmixer.
4. Schep de ovengroente op een schaal. Snijd de rollade in plakken en leg op de groente. Garneer met de granaatappelpitjes. Serveer met de kroketjes en rucolamayonaise.